Loghează-te

Copyright 2017

Sfaturi pentru gătit

Cum se decojeşte ghimbirul?

Autor Mission Wraps
1
La rece
La cald
Cu pește
Cu carne
Vegetariană
Original

Wrap-urile Mission Original sunt tipul clasic care vor satisface orice gust.

+ Vezi mai multe

Imprimă un caracter deosebit mâncărurilor proprii! Află cum poţi înlătura rapid coaja de pe rădăcina ghimbirului pentru a fi folosit și în bucătărie.

Ingrediente

Ghimbir

Mod de preparare

  1. Pregăteşte ghimbirul, placa de tăiat şi o linguriţă.
  2. Ţine într-o mână rădăcina de ghimbir, în cealaltă linguriţa.
  3. Cu mişcări ferme, răzuieşte cu linguriţa coaja de pe rădăcină. Repetă aceasta până când de decojeşte în întregime ghimbirul.
Loghează-te
sau

Nu aveți încă un cont? Înregistrează-te!

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now