Loghează-te

Copyright 2017

Sfaturi pentru gătit

Tăierea cepei

Autor Mission Wraps
1
La rece
La cald
Cu pește
Cu carne
Vegetariană
Original

Wrap-urile Mission Original sunt tipul clasic care vor satisface orice gust.

+ Vezi mai multe

Gata cu lacrimile și ceapa tocată inegal! Iată 2 moduri de tăiere rapidă a acestei legume. Folosiți abilitățile dobândite pregătind un wrap cu carne de pui grilată.

Ingrediente

ceapă

Mod de preparare

  1. Curăţă ceapa şi tai-o în jumătate de-a lungul tulpinei.
  2. O jumătate de ceapă se pune cu faţa în jos pe placa de tăiat. Cu un cuţit ascuţit se taie în lungime în fâşii. Faceţi o tăietură orizontală prin mijloc. Fii atent să opreşti cuțitul înainte de rădăcină - în felul acesta ceapa nu se împră
  3. Se taie ceapa în bucăţele ţinând-o dinspre rădăcină. E simplu!
  4. Acum a doua jumătate, pune-o pe placă şi înlătură-i cotorul.
  5. Taie ceapa în dungi, deplasând cuţitul până la capăt. Feliuţele sunt gata!
Loghează-te
sau

Nu aveți încă un cont? Înregistrează-te!

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now