Loghează-te

Copyright 2017

Pentru cină

Wrap cu carne de pui grilată şi sos Barbecue

Autor Mission Wraps
4
La rece
La cald
Cu pește
Cu carne
Vegetariană
Grâu Spelta și Ovăz

Wrap-urile din alac - ovăz Mission Spelt & Oat te ispitesc cu mirosul seminţelor de cereale.

+ Vezi mai multe

Nu-ţi poţi imagina un wrap cu pui fără un dip delicios, dulce - acrișor? Pregăteşte sos barbecue și bucură-te de gustul lui!

Ingrediente

Sos barbecue

1căţel de usturoi
1/2ceapă
50mlulei de măsline
2roşii
1liguriţă de zahăr brun
2linguriţe de muştar
puţin piper cayenne
sare
piper
1lingură sos de soia
1lingură oţet din vin

Wrap cu pui

250gpiept de pui
4wrap-uri Mission Spelt & Oat
1/2conservă de porumb
câteva frunze de salată

Mod de preparare

  1. Pregăteşte sosul: se curăţă şi se toacă bine usturoiul. Ceapa se taie mărunt.
  2. Într-o cratiță se încălzește uleiul . Pune ceapa și usturoiul la prăjit.
  3. Opăreşte roşiile, decojeşte-le şi taie-le în cubuleţe. Pune-le în cratiţa cu ceapa şi usturoiul. Amestecă bine totul fără să opreşti prăjirea.
  4. Se adaugă zahăr brun, oţet, sos din soia, muştar, piper şi sare. Sosul se amestecă şi se fierbe.
  5. Pregăteşte wrap-ul: se taie pieptul de pasăre în cuburi de mărime medie şi se pune în cratiţă.
  6. Pe carnea preparată se toarnă sos barbecue.
  7. Pune ingredientele într-o tigaie încinsă.
  8. Încălzeşte wrap-ul în cuptor staţionar sau în cuptorul cu microunde.
  9. Aşează carnea prăjită pe wrap-ul fierbinte.
  10. Compoziţia se presară cu porumb, ceapă sau frunze de salată.
  11. Rulaţi wrap-ul şi bucuraţi-vă de gust.
Loghează-te
sau

Nu aveți încă un cont? Înregistrează-te!

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now