Loghează-te

Copyright 2017

Pentru cină

Pui pane

Autor Mission Wraps
4
La rece
La cald
Cu pește
Cu carne
Vegetariană
Original

Wrap-urile Mission Original sunt tipul clasic care vor satisface orice gust.

+ Vezi mai multe

Puiuleţilor! Această carne aromată și suculentă în aluat crocant este o completare perfectă pentru un wrap consistent! Iată cum se prepară!

Ingrediente

Marinata

1litru lapte bătut
2linguri vârf de piper cayenne
2linguri vârf de usturoi praf, uscat
1lingură de sare

Crusta

1pahar făină de grâu
2pahare fulgi de porumb
1lingură vârf de boia dulce
1linguriţă de piper cayenne
1/2linguriţă praf de copt
1linguriţă de sare
pentru copt:
2linguri de ulei de vegetal

Wrap

4wrap-uri Mission Original
250gpiept de pui
50mlulei de măsline
2linguri de smântână
rucola

Mod de preparare

  1. Pregăteşte marinata. Într-un castron mai mare amestecă lapte bătut, piper cayenne, usturoi pisat şi sare.
  2. Taie pieptul de pui în bucăţi mai mici şi introdu-l în castronul cu marinată. Se acoperă vasul cu o folie de plastic si se pune deoparte.
  3. În timp ce carnea se marinează, pregăteşte crusta pentru prăjit. Se toarnă într-un bol fulgi de porumb şi se strivesc în bucăţele mici. Se adaugă făină, boia dulce, piper, praf de copt şi sare. Amestecă.
  4. Scoate carnea şi strecoar-o de marinată, apoi trece-o bine prin crusta crudă.
  5. În video vedem prăjirea puiului pe tigaie.
  6. După 25 de minute scoatem carnea de pe plită. Bucăţile crocante de pui sunt gata!
  7. Unge suprafaţa wrap-ului cu smântână, pune carnea şi frunze de rucola.
  8. Rulează wrap-ul şi bucură-te de gustul acestuia.
Loghează-te
sau

Nu aveți încă un cont? Înregistrează-te!

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now