Copyright 2017

Pentru copii

Wrap de tort picant cu portocală, ciocolată şi merişoare

Autor Mission Wraps
6
La rece
La cald
Cu pește
Cu carne
Vegetariană
Original

Wrap-urile Mission Original sunt tipul clasic care vor satisface orice gust.

+ Vezi mai multe

Îndulcește-ți viața și coace o prăjitură delicioasă de ciocolată! Aceasta este o propunere de încredere pentru desert.

Ingrediente

3Wrap-uri Mission Original
225gciocolată neagră mărunţită
75gunt nesărat
1ou bătut
65gzahăr granulat
3linguri de zahăr granulat
2ouă medii
30clsmântână dulce, încălzită
Un vârf de cuţit de sare
Un vârf de cuţit de praf de chili
coaja unei portocale mari rasă mărunt
3linguri de extract de vanilie
120gmerişoare semi-uscate

Mod de preparare

  1. Preîncălziţi cuptorul la 180°C.
  2. Topiţi ciocolata împreună cu untul nesărat deasupra unei tigăi cu apă care fierbe încet.
  3. Puneţi ouăle, zahărul, vanilia, sarea, chili, coaja de portocală într-un bol şi amestecaţi bine.
  4. Apoi aşezaţi 3 wrap-uri şi acoperiţi cu un strat subţire de ou bătut după care presăraţi pe fiecare o lingură de zahăr pudră.
  5. Aşezaţi pe o foaie de copt şi coaceţi în cuptorul preîncălzit până ce capătă o culoare plăcută
  6. După coacere, răciţi.
  7. Reduceţi temperatura cuptorului la 160°C.
  8. Adăugaţi smântâna caldă peste ciocolata topită şi unt, apoi amestecaţi bine.
  9. Adăugaţi amestecul de ou şi bateţi bine.
  10. Puneţi unul dintre wrap-urile coapte pe fundul unei tăvi pentru prăjituri de 25 x 5,5 cm. Wrap-urile coapte ar trebui să se potrivească la fix.
  11. Turnaţi jumătate din amestecul de ou cu ciocolată apoi presăraţi jumătate din merişoare.
  12. Aşezaţi cel de-al doilea wrap, turnaţi restul de amestec de ciocolată şi ou, apoi presăraţi merişoarele rămase. Puneţi ultimul wrap deasupra.
  13. Introduceţi în cuptor şi lăsaţi să se coacă timp de 15 minute sau până ce marginile devin solide.
  14. Scoateţi din cuptor, răciţi preparatul şi apoi introduceţi-l în frigider, de preferat, peste noapte.
  15. Tăiaţi în felii groase, presăraţi praf de cacao şi zahăr pudră din belşug, serviţi cu o lingură de smântână maturată.
Loghează-te
sau

Nu aveți încă un cont? Înregistrează-te!

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now